• İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Gemi.Gen.TR sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Gemi.Gen.TR Gem hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.

Diamond Denizcilik Firması Nasıl Bir firma?

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Denizcilik Firmaları Hakkında kategorisinde cemil50 tarafından oluşturulan Diamond Denizcilik Firması Nasıl Bir firma? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 307 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Denizcilik Firmaları Hakkında
Konu Başlığı Diamond Denizcilik Firması Nasıl Bir firma?
Konbuyu başlatan cemil50
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mustafa

cemil50

Kayıtlı Kullanıcı
Yeterlilik
Kursiyer
Merhaba Instagram üzerinden reklamları geldi karşıma başvurdum ama tereddütteyim? firma nasıl bir firma

GemiAli

Kayıtlı Kullanıcı
Yeterlilik
Gemi Adamı
Merhaba Instagram üzerinden reklamları geldi karşıma başvurdum ama tereddütteyim? firma nasıl bir firma
Merhaba Cemil kardaşım ben şuan onlar sayesinde iş sahibi oldum. Üstelik 15 günlük eğitim sonunda işe başladım. Ama şu var o gemiye gitmem bu...
İçeriğin tamamını görüntülemek için lütfen giriş yapınız.

AylinK

Kayıtlı Kullanıcı
Yeterlilik
Aşçı
Teşekkürler Diamond Denizcilik! Sağladıkları iş imkanları ile denizcilik kariyerime başlamama yardımcı oldular. Bu firma sayesinde sektöre...

DayDenizcilik

Firma Yetkilisi
Yeterlilik
Firma Yetkilisi
Firmamız Uzun yıllardır bu sektörde olup, yasal prosedürleri yerine getirmek için çalışmaktadır. Detaylı bilgi için 0 501 149 3431 Nolu hattımızdan Destek alabilirsiniz

mustafa

Kayıtlı Kullanıcı
Yeterlilik
Aşci
Merhaba Cemil kardaşım ben şuan onlar sayesinde iş sahibi oldum. Üstelik 15 günlük eğitim sonunda işe başladım. Ama şu var o gemiye gitmem bu gemiye gitmem dememeniz gerekiyor, zaten iş bu işe ihtiyacınız varsa kesinlikle gönderiyorlar. Merdiven altı bir...

Geri