• İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Gemi.Gen.TR sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Gemi.Gen.TR Gem hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.

DİAMOND DENİZCİLİK İLE ÇALIŞILIRMI?

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Denizcilik Firmaları Hakkında kategorisinde AYfer33 tarafından oluşturulan DİAMOND DENİZCİLİK İLE ÇALIŞILIRMI? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 157 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Denizcilik Firmaları Hakkında
Konu Başlığı DİAMOND DENİZCİLİK İLE ÇALIŞILIRMI?
Konbuyu başlatan AYfer33
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AylinK

AYfer33

Kayıtlı Kullanıcı
Yeterlilik
Kursiyer
Merhaba Instagram Üzerinden Diamond Denizciliğe başvuru yaptık, İnternet üzerinde biraz araştırdım, Güvenilir mi bilgisi olan var mı?

GemiAli

Kayıtlı Kullanıcı
Yeterlilik
Gemi Adamı
Merhaba Instagram Üzerinden Diamond Denizciliğe başvuru yaptık, İnternet üzerinde biraz araştırdım, Güvenilir mi bilgisi olan var mı?
Merhaba başlığı görünce yazma isteği uyandırdı, İnternet üzerinden bende başvuru yaptım, 15 günlük eğitime...
İçeriğin tamamını görüntülemek için lütfen giriş yapınız.

AylinK

Kayıtlı Kullanıcı
Yeterlilik
Aşçı
İş bulmamı kolaylaştıran ve denizcilik dünyasına girmeme yardımcı olan Diamond Denizcilik'e teşekkür ederim. Bu...
İçeriğin tamamını görüntülemek için lütfen giriş yapınız.

Geri